måndag

har ganska nyss ätit en räkrulle, nu sitter jag ute på altanen, lyssnar på musik av andreas wijk, nellie sover så skönt i vagnen. jag har med andra ord en härlig lugn stund helt för mig själv. ibland har man dagar som bara består av motgångar och ibland har man dagar då man känner att det inte kunde vara bättre. just så känner jag idag, allt känns så bra. alla beslut jag har tagit har hunnit sjunka in och det känns jätte bra!



söndag

igår morse ringde klockan tjugo över fyra, då var det bara att knalla upp och göra sig iordning. sen bar det av upp till arvika på crosstävling. först så fick vi riktigt fint väder, men sen på eftermiddan kom det några skurar. rickard tog sig till A-final, men där vart han trött men åkte runt och slutade som 25. laget placerade sig som tre totalt, så det fick dom vara nöjda med. är faktiskt roligt att vara med när det är tävling, men inte på träning. när vi kom hem sen på kvällen var vi så trötta så det blev läggdags redan klockan åtta!

idag är det mors-dag. min allra första mors-dag som mamma! men känns ju inte så speciellt än så länge. vi har varit hos rickards mamma och ätit stek och potatis och nu i eftermiddag har mamma och sara varit här och ätit bullar som vi bakade imorse. nu väntar vi på att emil och fia ska komma hit, då ska vi grilla lite hamburgare :)



jag tappade min förlovningsring i förrgår, men hittade den sen i sängen sen som tur var. den hade ju kunnat vart vart som helst! den har blivit lite stor så den åker av ibland, var väl för att vi provade dom en dag när det var jätte varmt och vi hade gått på marieberg hela dagen. fingrarna hade nog svällt då. så nu tycker jag att jag snart kan få en till ring på fingret att ha ovanför min förlovningsring så att den inte glider av. vi får väl se hur lång tid det tar för rickard att "fria" på riktigt ;) (vet att han läser min blogg så det är såklart en liten pik till honom)


nellie provkör rickards gamla trehjuling


fredag

nu sitter jag och väntar på att rickard ska komma hem. han har varit och åkt gokart och grillat med jobbet. har haft sällskap av min fina lillasyster i eftermiddag och ikväll. först när hon kom så satt vi ute i solen en stund, sen cyklade vi till affären och köpte tacos och godis. nellie verkade tycka att det var helt okej att va ute och cykla.



nellie har på sista tiden vaknat klockan fyra varje morgon, då har hon vänt på sig så då måste man kliva upp och vända på henne så somnar hon om direkt. det brukar jag också göra, men imorse kunde jag verkligen inte det. så då tog jag istället på mig löparskorna och gav mig ut på en runda, som jag annars skulle ha tagit på dagen. så efter frukost kunde vi istället fixa lite hemma. vi har satt barnlås på kökslådorna med farligt innehåll, vi hann också med att klippa gräset och sitta ute i solen några timmar. så jag har till och med bränt mig lite.


nu ska jag nog gå och lägga mig, för det blir att gå upp tidigt imorn också då det bär iväg på crosstävling i arvika. första serietävlingen i år, jag hade tänkt att stanna hemma först, men blir så orolig och sen är det roligt att titta på när det är tävling.


torsdag

idag har jag till största delen bara funderat och funderat. det är ett svårt beslut jag måste ta nu, och jag vill välja rätt beslut. jag tror att jag nu har kommit fram till hur jag vill göra. men tänk om det är fel beslut. nej, men det blir nog bra!

efter lunch åkte jag in till karlskoga och kikade lite i de få affärer som finns. jag köpte en cykelsits och en cykelhjälm på team sportia till nellie, så nu kan vi åka ut och cykla. kommer bli skönt i sommar att vi kan cykla ner till degernäs och bada. köpte även ett par skor och en söt klänning. när jag var klar på stan åkte jag vidare hem till fia, hon planterade blommor på sin balkong och sen satt vi där och pratade en massa. jag är så glad att min vän beslutade sig för att flytta från umeå hem till karlskoga!


väntan

fick inget samtal om beslut idag, hoppas att dom ringer imorgon. nu känns det som att det inte kommer bli nått, men jag hoppas på det i alla fall ...


onsdag

ja nu är det onsdag, är lite nervös nu! men hoppas det kommer gå bra, nellie är ju med som stöd i alla fall :)



tisdag

en regnig och trist tisdag. nellie och jag stod över promenaden idag, istället har vi lagat mat och jag har fotograferat nellie. när rickard kommer hem från jobbet så ska vi ta en springtur och nellie ska få va hos farmor under tiden. nellie vaknade ju klockan fem imorse så den här dagen kommer att bli lång, vi har ju redan varit upe sju timmar, undra vad vi ska göra de resterande timmarna tills rickard kommer hem. nu sover lillan middag i alla fall, så jag kanske ska passa på att äta lunch i lugn och ro.

här är bara några av alla bilder jag tagit





måndag

direkt efter frukost imorse tog vi en härlig promenad i morgonsolen. vi gick runt gräsholmen och tittade på hästar och kor :) resten av förmiddan spenderade vi ute i trädgården. vi lekte, rensade ogräs, sov och solade.



det går fort nu, det här var imorse:


hon kämpade och kämpade

och det här var i eftermiddag:


nu får man verkligen ha koll, vill ju inte att hon ska ramla och slå sig. visst måste dom lära sig att ramla och ta emot sig, men bara hon inte skadar sig!

när rickard kom hem från jobbet så gjorde han och nellie pannkakor medans jag åkte ut på lite ärenden. nellie fick också äta pannkakor idag, nästan en hel orkade hon med lite grädde och fruktpuré på. efter maten gick jag ut och klippte gräset och rickard fick lägga nellie. omvända rutiner. men vem har sagt att mamman ska laga mat och lägga barnen och pappan ska klippa gräset och fixa? :)

snart onsdag, börjar faktiskt bli lite nervös ...


söndag

nu är både tavlan och byrån sålda, så nu finns lite mer plats för att köpa nytt :) ska beställa en tamburmajor från ellos som vi ska ha i hallen, så våra gäster kan hänga jackan nånstans. synd bara att den var restad till 10 juli.


imorse åkte vi upp till råbäck igen, jag tog en springtur och rickard gick med nellie i ryggsäcken. efter lunch kom pappa och åsa hit och vi åt upp resterna av pajerna från igår. de lekte med nellie en stund innan de skulle in till sjukhuset till adam. stackars han som troligen kommer få ligga kvar där den här sommaren också! kan det inte bara vända snart och att han blir bra, det värsta är ju att det troligtvis kommer vara så här största delen av hans liv...

sara och fredrik har varit här på besök också. nellie fick ett paket.


undra vad det här kan vara för spännande


åhh, tack fredrik. jag har alltid önskat mig en fotbollströja


och titta så snygg jag blev


till salu

vi håller på och gör om lite hemma och har då fått lite saker över som vi inte behöver. så är ni intresserade maila mig på: [email protected] eller ring ni som har mitt nummer


liten byrå i shabby chic stil med nya beslag (vitmålad, vill man få den ännu mer shabby chic går det att använda slippapper för att göra lite nötningar på den)

höjd: 66cm
bredd/längd: 72,5cm
djup: 37cm

pris: 400:- SÅLD


stor tavla, köpt på ikea, svart/vit förutom den röd/orange cykeln

140cm bred och höjd 100cm

pris: 200:- SÅLD


lördag

idag har vi haft en trevlig dag med magdalena, pelle och hannes. dom kom hit runt tolv och då började vi fixa lite med maten, det blev grillat idag när det var så bra väder. till efterrätt mosade vi i oss både blåbärspaj och jordgubb/rabarber paj, men gott var det!

nu sitter jag ute på altanen och bloggar, så skönt när man kan sitta ute på kvällarna såhär. men enligt tidningen så ska det bli lite sämre väder nästa vecka. idag har det inte blivit någon springtur, kanske tar en sväng imorgon förmiddag innan rickard ska iväg på cross. annars får det bli en vilohelg och spara krafterna tills på måndag. får se om jag följer med rickard på crossträning imorgon eller om nellie och jag stannar hemma och leker.

fick ett samtal igår kväll som gjorde att jag började hoppas. jag ska kanske inte hoppas för mycket, men jag hoppas ändå! det skulle förändra så mycket, men jag skulle också få ta och besluta mig för vissa andra saker..


pelle, magda och en trött hannes


hannes och nellie leker ute på altanen



fredag

nu har jag slagit mig ner i soffan. är helt slut. imorse strax innan sju gav jag mig ut på 1 mil, var ju tvungen att ta tid så jag visste vad jag skulle skriva till anmälningen. är nöjd över tiden som blev 51,5 minuter, vet ju inte om jag kommer klara det när loppet väl är, beror ju lite på väder och dagsform. imorse var vädret perfekt, 14 grader och lite regn i luften.

klockan tio var jag på plats på relax hud & hälsa. var verkligen jätte skönt, men hon hittade tyvärr lite muskelknutor i övre delen av ryggen som jag känner av nu.

idag lämnade rickard nellie i hennes säng medans han skulle ta ut båtsman. när han kom in hittade han henne såhär



och gå i lära gå vagnen blir bara roligare och roligare



nu åskar det så det kanske är bäst att stänga av datorn och dra ut sladden


torsdag

idag har jag och nellie umgåtts med magdalena och hannes nästan hela dagen. vi åkte hem till dom imorse klockan åtta, då fick barnen mellis innan vi tog en promenad till öpnna förskolan. magdalena har varit där förrut med hannes men det var första gången jag och nellie var där. var inte så många barn där idag, först var nellie lite blyg och bara satt och kolla på alla. men efter en stund började hon leka lite, vi var kvar till sångstunden klockan elva. sen var hannes och nellie så trötta så vi gick hemmåt.

såhär såg det ut då



när vi kom hem så sov dom så skönt, så dom fick ligga kvar ute. då passade magdalena och jag på att äta lunch och njuta lite av solen. när barnen sen vaknade fick dom också lunch, sen gick vi ner till stan. vi gick till team sportia där jag köpte ett par nya joggingskor. så nu hoppas jag på att få lite mer fart under fötterna!



imorgon ska jag verkligen få egentid, ska till relax hud & hälsa här i degerfors klockan 10. då ska jag få helkroppsmassage och ansiktsbehandling. gud så jag längtar. kanske man ska ta en springtur på morgonen innan så jag är trött i kroppen när jag lägger mig där och ska koppla av.


onsdag i bilder


imorse när vi väntade på att magdalena och hannes skulle komma så lekte nellie med båtsman. nellie ville gärna ta hans ben och gnaga på.


först när dom kom tog vi en promenad nere vid älven, sen när vi kom hem åt vi spenatsoppa och bröd som var kvar sen igår.

klockan halv två skulle hannes till BVC så då var de tvugna att åka. nellie somnade ute i vagnen så jag passade på att sola en liten stund.

när rickard kom hem så kom det hit en rörmockare och plockade ut toalett, dusch, element och handfat. så nu ska det rivas vägg och byggas upp en ny så badrummet blir större.


runt fem åkte vi upp till råbäck. rickard tog ett varv med nellie på ryggen, medans jag tränade intervaller. värmde upp med jogging 1,7 km sen 400m snabbt tempo varvat med 300m jogging, blev totalt 5,4 km. har inte tränat intervaller förrut men borde nog göra det för att öka konditionen. tycker inte att det är värst kul, men är väl för att det är så jobbigt. nu är det ett lång pass som står på tur nästa gång, det blir antingen på fredag eller lördag morgon. då ska jag försöka ta tid så att jag kan anmäla mig till karlstad loppet.


och självklart måste jag stretcha, annars blir jag stel som en pinne. är redan alldeles för stel!


imorgon ska jag med magdalena och hannes till öppna förskolan i karlskoga. ska bli roligt och se hur nellie beter sig med dom andra barnen :)


äntligen ..

.. så har nellie fått två stycken små tänder. nu behöver jag inte oroa mig för att hon ska börja på dagis tandlös :) om hon nu inte ramlar och slår ut dom när dom väl har vuxit upp!


tisdag

imorse bakade jag bröd och gjorde spenatsoppa. klockan nio kom fia hit. då tog vi en promenad i det sköna vädret och sen satt vi oss ute på altan och åt mat. är verkligen sommarvärme ute idag, och jag hoppas att det håller i sig nu.

nu ligger nellie och sover i soffan, är också jätte trött så det skulle vara skönt att slumra till bredvid henne. imorse hade jag planer på att jag skulle ta en springtur i eftermiddag när rickard kommer hem, men nu är jag så seg så vi får se hur det blir med den saken. rickard ska iväg sen ikväll också så får se om det hinns med. annars får det bli en lugn kväll och så tar jag intervall träningen imorn.

igår var ida här och hälsade på. vi har inte setts sen dagen innan jag fick nellie, så det var på tiden. vi tog en promenad ner till samhället och köpte glass :) förra veckan åt jag godis/glass nästan varenda dag, så jag bestämde att jag inte skulle äta nått sånt under den här veckan. men så länge höll det, kan inte vara utan sötsaker. visst ska man unna sig ibland, men kanske inte varje dag!



lära gå vagn

idag har vi tränat lite med lära gå vagnen


rivning av badrum pågår i bakgrunden ...

nellie hade lite svårt att förstå att man ska hålla i sig med båda händerna. hon ville hellre balansera med den ena armen i luften fast när det vart lite ostadigt så greppa hon tag i handtaget iaf :) men jag har nog inte heller sett ett barn med så små fötter, så det är inte konstigt om det är lite svårt att hålla balansen..


städ måndag

idag stod det städning på schemat, för usch så smutsigt det blir när man håller på och renoverar. jag satt nellie i hoppgungan som hon älskar och tänkte att jag kunde passa på att dammsuga lite. men jag hann bara bära upp dammsugarslangen så vart hon ledsen. eller inte ledsen, hon vart faktiskt rädd för slangen. är nog bara för att vi har centraldammsugare så det är bara en lång slang. hon kanske tror att det är något farligt djur eftersom den rör på sig, ja inte vet jag. då fick jag komma på en ny lösning. gick ner i källaren och hämtade barnyggsäcken. satt i henne i den och slängde upp henne på ryggen, fungerade jätte bra och hon satt där i och jollrade medans jag dammsög hela huset. så kanske man ska ta å klippa gräsmattan i eftermiddag med nellie på ryggen med sina hörselkåpor på :)

såhär såg det ut, tyvärr så ville inte jag va med på bild :P



söndag

nu kanske det är dags att göra en uppdatering, även fast jag kanske inte har så mycket intressant att berätta. i fredags var vi på PM-hem och badrumscompaniet och tittade på olika duschar till nya badrummet. vi hittade en på badrumscompaniet som det troligen blir. det är en ångbastu med badkar i. men ska man ha blåa eller genomskinliga dörrar?



i lördags förmiddag möttes kitty och jag upp i spåret uppe i råbäck. det blir tävling i karlstad 12 juni och tjejmilen den 5 september så det är bara att ligga i och träna nu. jag fick nog dunderkrafter av gröten igår för jag sprang 10,8 km men kände ändå att jag hade kunnat springa längre. men kände att det fick räcka eftersom målet egentligen var 8,1 km. har inte tagit någon exakt tid när jag sprungit 1 mil än, så därför vet jag inte vad jag ska sätta för mål till loppet. för när man anmäler ska man skriva in en tid som man tror att man kommer springa på, det är för att de ska veta i vilket startgrupp man ska va med i. så nästa gång det är dags för 1 mil så blir det tidtagning.

igår åkte vi in till örebro också för att kolla på lite andra saker till badrummet, såsom toalettstol, klinkers och badrumsmöbler. nu har vi bestämt allt förutom vilket klinkers vi ska ha på golvet. vi åt såklart på wookbuffén inne på marieberg. vi satt nästan och svettades när vi åt. dels för att det var starkt och att det var så varmt. innan vi åkte regnade det så jag tog på mig mina vinterstövlar. men sen helt plötsligt så blev det över 20 grader varmt. hade ju hellre varit ute och njutit av vädret då, men då var vi ju redan inne i örebro. försökte att inte handla så mycket, det jag fick med mig hem var en bandeau bikini, en mascara och en spegel till badrummet.

idag när jag vaknade kände jag ett sug att ta mig ut i joggingspåret igen, så så fick det bli! fick med mig rickard, han behöver lite konditionsträning om han ska orka med crossen i sommar. nu har han sagt att han ska med och springa en dag i veckan, men vi får väl se hur det blir med det. idag blev det 8,1 km i lagomt tempo. nu ska jag vila från löpningen i två dagar sen är det dags igen.

har börjat rivningen av badrummet nu. har hållt på idag och rivit ner plastmattan från väggarna och mattan på golvet. den satt ganska bra så jag var helt svett efter några timmars bråk med den där jävla mattan! så nu ikväll tyckte jag att jag var värd lite godis :) godisgris som jag är! smågodis är verkligen min största last!

rickard sitter och kollar på hockey som vanligt. det är mycket sport på tv tycker jag, och det är verkligen det värsta jag vet. men jag sitter hellre och håller han sällskap medans han kollar på det än att jag går in i sovrummet och tittar på tv helt själv. vill ju ha sällskap :)


torsdag

idag efter frukost tog vi bilen till råbäck. de har ett bra joggingspår där, det värsta är att det bara går upp och ned hela tiden så det är så himla jobbigt. men det är väl lite det som är meningen också. så det blev bara 2 varv, vilket är 5,4 km ihop. men på lördag har jag bestämt mig att jag ska klara tre varv. rickard gick där med nellie medans jag sprang, de hann nästan ett helt varv. men det blir väldigt tungt att gå där med barnvagn också i alla backar.

vi hade tänkt att äta lunchbuffé idag på det nya stället i degerfors, spicy wook. men de hade ingen buffé idag eftersom det är röd dag. så det fick bli en annan dag. nu har vi nyss ätit toast med bacon och ost i till kvällsmat, det var gott. och nu blir det godis och hockey.

imorn ska vi på 40 års fest hos min morbror, det blir nog trevligt :)


nellie har blivit rörlig nu, hon tar sig dit hon vill!


onsdag

nellie och jag har varit ute med en kort promenad ner till kronhallen nu på förmiddan. hon somnade i vagnen på vägen hem så nu ligger hon kvar ute och sover så gott. synd att det är så mulet, annars hade jag ju kunnat legat i solen så länge!

härligt för alla som jobbar och tar långhelg idag. förutom de som jobbar röda dagar vill säga! det är sånna här tillfällen man saknar när man är mammaledig. just att få gå hem en onsdag och veta att man kommer vara ledig från jobbet i fyra dagar. men å andra sidan så är man ju ledig jämnt nu istället. man glömmer lixom bort det ;) det är tänkt att nellie ska börja på dagis from den 1 oktober om vi får någon plats då, men det tror ja. sen får vi se om jag börjar jobba i augusti-september och rickard är hemma sista tiden. det beror på vad jag ska hitta på, har inte bestämt det än. läste i tidningen om yrkesvux här i degerfors, man kanske ska satsa på att utbilda sig till nått, känns som att man aldrig kommer få något jobb annars.

nu är det snart dags för lunch, sen klockan tre ska jag in till fia och vi ska ut på promenad!


ser ut som en docka när hon sover. om man ändå hade så fin hy som en bebis och hennes ögonfransar!


tisdag

nellie ligger och sover i mitt knä nu medans jag ser på tv. det är repris på familjen annorlundas första säsong. de är på solsemester, jag vill också åka utomlands och bara njuta av solen. jag tycker i alla fall att det skulle kunna komma lite värme till sverige snart. nu är det inte långt kvar tills rickard går hem på semester och ska vara hemma i 7 veckor. så vi kommer få en sommar ihop hela familjen :)

igår var vi och köpte virke. vi ska bygga en egen dynlåda, eftersom de man köper är lite för små för våra dynor. så det tänkte vi börja med idag när rickard kommer hem.

så det är alltså idag man kan mosa i sig negerbollar med gott samvete. då blir det att baka sen också då. gott :)


kläder

tog precis upp tvätten och la in i nellies byrå. upptäckte då att hon kanske inte alls var i behov av fler bodiesar. här har hon 28 stycken plus tio till i en annan byrå. tydligen så köper man fortfarande lika mycket kläder som när hon var liten, men skillnaden nu är att det tar mycket längre tid innan hon växer ur dom. och att hon inte spyr och dreglar längre.






men nellie är nöjd :)


söndag

den här helgen har vi verkligen hunnit med en hel del. vi har inte bara legat på soffan och slappat utan både inne och ute har vi fixat. buskarna som vi klippte i fredags slutade med att vi klippte ner dem helt idag. rickard hade klippt så konstigt så så kunde det inte se ut. idag har jag och nellie varit i butiken och hållt sara sällskap. hon sydde på clipsen till mitt löshår och jag passade på att sy en liten söt gardin till badrummet när jag ändå var där.



vi har funderat lite på om vi ska flytta på en vägg så badrummet blir större när vi ändå ska göra om. en kompis till rickard som jobbar på en byggfirma ska komma förbi imorn och kolla hur mycket extra jobb det skulle bli. vi har bestämt oss för att det blir klinkers på golvet och vit träpanel på väggarna i alla fall. så snart ska jag äntligen få mitt fina stora vita badrum :)

kvällen har varit jätte härlig idag. tog en skön springtur när jag kom hem från butiken. blev en runda på 7,5km idag, men det kändes gott och väl nu när jag inte tränat på länge. när jag kom hem satt vi ute i solen en stund innan vi slog på grillen. sen satt vi ute på altanen och åt hela familjen. så underbart! nu blir det tv och glass.


fredag

har väl egentligen inte så mycket att skriva, men har inte heller så mycket att göra så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva lite. direkt efter frukost idag gick vi ut i trädgården hela familjen, vi tyckte det var dags att klippa ner buskarna som växer som ogräs på framsidan. det var lättare sagt än gjort och det tog ett par timmar. men som tur var så tyckte nellie det var så skönt ute så hon låg och sov i vagnen i nästan tre timmar. så vi fick en hel del gjort utan något gnälligt barn som störde oss :) när nellie sen hade fått lunch gjorde vi oss iordning och åkte in till karlskoga. vi tog en lyxig lunch på McDonalds innan vi kikade runt lite på stan. vi hann även med en fika hemma hos pappa och åsa.

nu väntar jag på att rickard ska komma hem så vi kan äta. han är och hjälper till och bär ett utomhusbadkar åt sin syster och hennes kille. så nu har han kommit på att vi också ska ha ett spabad istället för pool. så det får det bli nästa år när vi bygger ny altan.



torsdag



idag gick vi äntligen ut på första promenaden på två veckor. och det var skönt att få lite frisk luft. vi tog en sväng förbi leksaksaffärn och köpte en hink och lite andra saker att leka med i sandlådan. på vägen hem stannade vi i lekparken precis bakom vårat hus för att se om nellie ville leka med sina nya saker. vi grävde lite tillsammans i alla fall :) så nu ska vi fråga pappan om han kan bygga en sandlåda i trädgården också!


onsdag




gjorde egen banan/blåbärsglass som lillan fick till mellanmål. mixade en banan och några deciliter frysta blåbär i matberedaren. vart jätte gott och hela familjen tyckte om det :) bra för magen också!

nu sitter jag och kollar lite på fotograf bilder. har bokat tid den 18 juni på saxins så jag behöver lite tips och idéer på vad vi ska ta för slags bilder. vi kommer ta nått familjefoto också och hundarna ska va med om det är möjligt. det är bara att prova sa dom :) sen kommer mest fokus ligga på nellie. tänk då är hon nästan 10 månader, snart ett år och snart dags att börja på dagis. hjälp vad tiden springer ifrån mig, bäst att släppa datorn och njuta av min ledighet med världens underbaraste!


tisdag

idag när jag vaknade kände jag mig lite bättre. har fått i mig både frukost och en pangasiusfilé till lunch. tvingar i mig mat så att jag ska få min energi tillbaka, för nu efter två dagar då jag inte ätit något så går jag runt som en zombi här hemma. är inte roligt när man inte ens orkar ta hand om sitt barn. men pappan har fått vara hemma idag också, han har varit så duktig och tagit hand om nellie och hemmet och mig såklart ;)



så här glad var nellie efter att ha fått ungspannkaka med hallon/blåbärspuré. det var smaskens. nellie har blivit helt bra i magen nu i alla fall, så det är skönt. men den senaste tiden har hon varit jätte gnällig, men hon är väl inne i en sån period kanske. eller så börjar hon bli stor och har kommit på att hon kan trotsa.

idag kom mitt löshår som jag beställde förra veckan. jag var så trött på mitt hår, jag kunde inte bestämma mig om jag skulle klippa av mig det eller vad jag skulle göra. så det fick bli löshår. men jag köpte med clips så man slipper ha i det jämnt.

imorn hoppas jag att jag mår betydligt bättre så jag kan ta en runda runt kvarteret i alla fall, för jag behöver frisk luft. för nu så fort jag ställer mig upp känns det bara som att jag ska svimma. jaja, jag ska inte klaga mer för jag vet andra som har det mycket sämre.


BVC

idag har nellie och rickard varit på BVC. Hon är nu 68cm lång och väger 7,5 kg.



usch

är helt slut.. magsjuka är det värsta jag vet, jag har hellre en lång förkylning än magsjuka. igår mådde jag så illa så jag orkade inte ens titta på tv. jag sov, eller i alla fall försökte sova mest hela dagen. men det slutade med att jag fick stoppa fingrarna i halsen för att få bort illamåendet för en liten stund. idag mår jag lite bättre, men är fortfarande jätte seg och orkar ingenting. rickard fick vara hemma idag och ta hand om nellie. hoppas att han klarar sig så att han inte åker på den här träliga magsjukan. det är troligtvis nellie som har smittat mig, så nu när rickard är med henne så får vi ju hoppas att hon inte smittar längre. har bara lyckas få i mig ett halvt rostbröd och proviva, är inte sugen på nånting men ändå jätte hungrig!

nu måste jag lägga mig i soffan och vila igen, det här var allt min energi räckte till .. jag vill bli frisk!




Mitt namn är Caroline och jag bor i Degerfors tillsammans med min sambo Rickard och våra döttrar Nellie, född aug-09 och Novalie, född feb-11