måndag

nu var det en vecka sen sist som ni hörde från mig. men den senaste veckan har varit ganska upp och ned, mycket känslor och mycket tankar hit och dit. men det är om saker som jag inte vill dela med mig av på bloggen..

idag har i alla fall siri och sofia varit här och umgåts med oss. de kom strax efter åtta när det var dags att gå och lämna nellie på dagis. sen tog vi en promenad innan vi gick hem och åt frukost nummer två. har rensat ut en massa kläder från nellie och novalie som är för smått, så de påsarna gick även fia igenom och hittade lite till siri. har en hel del kvar, så är någon intresserad av kläder i storlek 50/56/62 så är det bara att höra av sig.



min syster ringde även idag med en positiv överraskning! älskar när man får höra positiva saker när man själv inte mår så bra.

just nu ligger de små barnen ute i vagnen och sover middag. och jag väntar på att magdalena ska komma hit med barnen. då blir det fullt hus här hemma, men mina två och hennes två! var längesen hannes och nellie lekte nu så det ska bli spännande att se hur det går :)

i lördags var vi på familjedagen i lunedet. nellie kanske var lite liten för de flesta saker, men det var roligt att bara komma ut och göra något tillsammans. tog lite bilder också.

ponnyridning - men för nellies del räckte det med att få klappa hästen

 

fiskdamm

 

rutchbanan blev en favorit, rickard fick åka säkert 30 gånger medans jag gav novalie mat. nellie skrek bara "igen igen"

 

sen slocknade dom båda två i soffan när vi kom hem

 


men efter en stund vaknade dom till liv igen :)


måndag

har ingen större lust att skriva så mycket. men tänkte bara berätta att kalaset och festen blev lyckade, tror de flesta hade lika kul som jag :) blev ett besök på harrys också, vilket faktiskt var skoj!

nya tatueringen

 

lördagens klädsel


imorse var jag ute och sprang efter tre dagars vila och en helg med alkohol och massa annat gott. men det gick bra ändå, bara 30 sek sämre än bästa tid på 7,2km. men jag tror nog det var vilan som gjorde den bra tiden, inte alkoholen i alla fall. sen så har vi mest tagit det lungt idag, och när barnen vaknar ska vi åka in till karlskoga och lämna tillbaka partytältet som vi lånade!


fredag

vilken härlig dag vi har haft idag. blev på strålande humör direkt när jag såg vädret när jag vaknade. även fast jag visste att det skulle bli fint idag. vi började med att äta frukost och sen bakade vi tårtorna tills kalaset imorgon. när klockan var åtta var vi redan ute, sen så var vi ute till halv sju nu ikväll. barnen har skött sig så bra ute så både mamman och pappan har lyckats bränt sig lite. tältet fungerade jätte bra och novalie kunde ligga där i, i sin babysitter. sen så har vi spelat fotboll med nellie, nellie har badat i sin lilla pool, min pappa och rickards pappa var även här och hjälpte oss att sätta upp partytältet. och till lunch blev den kebabrulle till föräldrarna och nellie fick korv och potatissallad. nellie var med rickard in på pizzerian så då fick hon med sig en klubba som hon fick efter maten. men hon visste inte riktigt hur man skulle äta en klubba, men det kom hon ganska snabbt på :)





imorn ska vi fixa lite på förmiddagen, sen är det fika för släkten klockan tre och klockan sex börjar festen! hoppas det blir en lyckad dag :)


onsdag

onsdag idag, men det blir fredag eftersom rickard är långledig. just nu sitter jag och väntar på det fina vädret, det skulle tydligen bli fint på eftermiddan. så när rickard kommer hem är planen att vi kan vara ute i solen och få lite färg! han skulle åka förbi leklådan idag och köpa ett uv-tält till barnen. kan vara bra att ha speciellt till novalie som mest bara ligger ner, så vi kan åka till stranden i sommar och så. jag hoppas att det finna några kvar nu också.

novalie ligger bredvid mig i sitt babygym och leker med mumintrollen :) sen så har hon nyss fått lite potatis. jag började ge henne det för en vecka sen ungefär, och hon älskar det! hon bara gapar och vill ha mer, fast hon får bara ca. 1-2 teskedar sammanlagt. med nellie gjorde vi också så att vi började ge lite potatis vid tre månaders ålder, och sen när hon var fyra månader så kunde vi ge henne en lite större portion och sen gröt och fruktpuréer. så nu får magen vänja sig sakta med nya livsmedel. får se om hon blir ett lika stort matvrak som storasyster ;)

klarade förresten mitt mål på 7,2 km i måndags. senast jag sprang det hade jag en tid på 38.59, men nu sprang jag mycket snabbare och det slutade på 33.34. men jag var rejält slut när jag kom hem också. jag köpte en present till mig själv förra veckan som verkligen gör träningen mycket roligare och gör så att man tar i extra mycket. en garmin puls/gps klocka. den talar om puls, hastighet, distans, kaloriförbrukning mm. så det var ett jätte bra köp :) igår var vi ute på en springtur hela familjen, jag hade novalie i vagnen och rickard fick ta nellie. var meningen att vi skulle ta en joggingtur bara i lungt tempo, men det lyckades bli ett väldigt jobbigt pass. men det kanske berodde på att jag tog ut mig så hårt i måndags. så idag har jag ordinerat vila till mig själv!

dags att hänga lite tvätt nu innan vi ska hämta nellie på dagis!



Mitt namn är Caroline och jag bor i Degerfors tillsammans med min sambo Rickard och våra döttrar Nellie, född aug-09 och Novalie, född feb-11