Torsdag 29 mars

Nu har jag precis slängt mig i sängen. Jag tänkte titta klart på halv åtta hos mig och sen slår jag som vanligt på big brother som jag spelar in kvällen innan. Jag är ju så kvällstrött av mig så jag orkar inte vara uppe till klockan elva! Rickard har åkt till Sälen med sina kollegor idag så nu får jag och barnen klara oss själva tills på söndag. Men det ska nog gå bra.

Imorn kväll så ska nog jag och nellie ha lite fredagsmys med tacos och så :)





lördag 24 februari

rickard är iväg och köper mat nu så då tänkte jag passa på att slänga in en liten uppdatering. idag har jag, barnen och min lillasyster varit till marieberg på lite shopping. det blev ingenting till mig idag förutom två linnen. men nellie fick ett par snygga skor från xxl och en jacka från kappahl, bild kanske kommer :)

imorn är det våffeldagen, då ska vi hem till mamma och mumsa våfflor! jag hoppas att det är lika fint väder som idag, för en löptur är planerad imorn förmiddag.

nu kom maten (pizza) så hej så länge! :)



onsdag 21 mars

jag är shopping sugen.. just nu letar jag efter en vårjacka, men det är svårt tycker jag. hittade en som jag tyckte om på junkyard igår, men jag är inte riktigt säker. tror att jag egentligen vill ha en lite kortare modell.


här är den som jag kollade på i alla fall

det får nog bli en tur till örebro eller karlstad till helgen. för jag behöver även nya skor och nellie också. i helgen är det ju barnmässan i karlstad så kanske passar på att åka dit och ta en tur på stan i karlstad. får se vad mannen i huset säger också.


måndag 19 mars

måndag igen. och jag är helt täppt i näsan, förkylningen kommer och går hela tiden.. jag hoppas att det ger sig snart!

sen två veckor tillbaka gick jag ner i arbetstid till 75 % så att det inte blir så himla långa dagar för barnen på dagis. så nu jobbar jag 9-15.30 och kommer att göra det fram tills semestern. känns väldigt bra, blir mer tid med barnen och rickard. det underlättar även hemma, jag hämtar barnen direkt när jag slutar, sen så går vi hem och kan laga mat tillsammans allihopa, så mysigt :) för det är inte roligt att komma hem halv sex och stå och laga mat med två trötta och griniga barn som hänger i byxbenet, så det blir super bra det här!

en nöjd nellie efter att hon fått en sparkcykel av farmor & farfar nu i helgen

 

nu längtar jag så tills det är vår då man kan sitta ute på altanen och njuta av solen. man behöver verkligen lite sol varje dag. speciellt när man sitter inne på ett kontor utan fönster hela dagarna. men det är redan skillnad nu tycker jag när det är ljust när man vaknar och även när man åker hem från jobbet. tittar man på vädret nu så ser det ju faktiskt ut som det ska bli väldigt varmt nu framöver :)

 

 

nellie godingen (tagen förra sommaren i falkenberg)

 

jag längtar inte direkt till att gå runt i bikini, är inte alls iform. jag kan väl säga att jag var det för några månader sedan, men har "råkat" gå upp drygt 5 kg. men just nu så orkar jag inte bry mig för mycket om det. jag är mamma till två underbara barn och har fått en ny start med min kärlek. så jag har helt enkelt unnat mig lite extra gott också ;) jag provade på lchf, men det fungerade inte så bra med min mage och dels vart det besvärligt när jag ändå är tvungen att laga annan mat till resten av familjen. så nu kör vi på vanlig husmanskost och lite annat smått och gott! :) huvudsaken är att vi mår bra och tar hand om varandra.

 

nu ska jag gå ner i källaren och hjälpa rickard med rummet som vi håller på att renovera. men nu är det snart klart, sista listerna och tv:n är påväg upp!


lördag 17 mars

go middag!

nu har vi tagit en välbehövlig liten vila efter en hektisk förmiddag. novalie ligger och sover i sin säng, nellie i våran och rickard i soffan. vi har åkt på en förkylning här hemma, vi går runt och nyser och snörvlar.

morgonen började tio i sex idag av att nellie ville att vi ska slå på tv:n. så det var bara att göra som hon ville. låg väl inte kvar i sängen allt för många minuter innan det var dags att studsa upp och göra frukost.

sen så frågade jag barnen om vi skulle rensa deras klädgarderob och fick ett jubel till svar :) så vi började med att slänga ut alla kläder på golvet (jag var tydlig med att säga att vi bara får göra så när mamma säger till) sen var det bara att börja vika och rensa ut det som var för smått eller som behövdes slängas.



och titta så snyggt det blev :)





vi tog även tag i att rensa lite i källaren och rickard och nellie åkte iväg och slängde skräp. är det någon som känner att de eller känner nån som behöver barnkläder så har vi en hel del till övers. har även amningskudde, bärsjal, bärsele, babygym, hoppgunga, bröstpump, helt ny grind mm. bara att höra av er :)

till lunch blev det våfflor, sylt och grädde. en riktig lördags lunch! men jag hade lite kvar av min kebabrulle från igår så jag började med den, men då ville inte nellie äta våfflor så jag fick byta tallrik med henne istället!



goding

var meningen att jag och rickard skulle snickra ihop en ram till fotot som jag har som header som ska hänga i vardagsrummet, men vi är nog lite för sega för det. kanske får bli imorn istället..


onsdag 14 mars

jag vet, det händer inte så mycket på bloggen. det beror på att det händer för mycket annat runt omkring. eller nja, det händer väl egentligen inte så jätte mycket, men jobb, vardag, barn och träning har tagit all tid. jag har även sovit väldigt mycket senaste tiden, somnat senast nio på kvällarna, men det kanske jag har behövt också. har även en del saker som jag grubblar på, som jag hoppas att jag snart kommer finna svar på ..

idag är jag hemma med novalie som är risig i magen. det går magsjuka på dagis också så troligtvis så är det sånna otäcka baciller, för det luktar inte allt för gott! det är så svårt att veta med novalie eftersom hon från och till är dålig i magen, det kan ju bero på tänder eller mat. fast jag börjar faktiskt fundera nu om det är nått som hon inte tål eller så, för inte nog med att hon är dålig i magen nästan jämt så är hon allmänt grinig. fast vi kanske tycker det bara för att vi jämför med nellie som aldig grät i onödan. men det är ju synd om novalie faktiskt har ont i magen! ska tala med bvc.


en dålig bild från i söndags när vi var i badhuset

nu vaknade novalie så det får bli en längre uppdatering en annan gång. kanske vi ska ta och baka lite bullar nu istället!



Mitt namn är Caroline och jag bor i Degerfors tillsammans med min sambo Rickard och våra döttrar Nellie, född aug-09 och Novalie, född feb-11