så fina

hade en jätte trevlig kväll igår hos magdalena och pelle. de bjöd på tacopaj och annat gott. nellie och hannes verkade också trivas ihop. det är så roligt att det bara är tre veckors ålderskillnad.

nellie vaknade klockan sex imorse, så efter hon hade fått mat i magen fick vi med oss pappan på en promenad också. efter det åkte vi till ikea, köpte några ramar och lite annat smått. så ringde pappa och åsa och bjöd hem oss på middag ikväll, janssons, prinskorv, ägghalvor mm. ska bli gott :)




nellie och hannes myser framför idol






min första springtur

har precis varit ute på min första springtur på väldigt väldigt länge, men det kändes jätte bra, så det ska jag försöka fortsätta med. och jag hann med och göra allt som som var planerat idag också. nu ska jag göra i ordning mig för att åka till magdalena och pelle, där ska vi äta mat och se på idol. kommer säkert bli en toppen kväll.




mitt projekt i matkällaren



fullt upp

det är mycket som står på schemat idag. dammsuga, dammtorka, måla benen till nellies vagga, sätta mosaik i källaren, ta en promenad och kratta löv. och allt detta ska jag göra sammtidigt som jag har en två månaders bebis också, men det ska nog gå bra, får försöka hinna med så mycket som möjligt och ta resten i helgen. och ikväll är vi bjudna på middag till magdalena och pelle, alltid lika trevligt :)

nej, nu kanske jag ska sätta igång så jag hinner med nått idag. härligt med fredag även fast man är mammaledig, det är ju idol också.


och det här är min lilla idol :)





en härlig torsdag

imorse klockan åtta kom fia hit. hon är hemma i karlskoga den här veckan, sen åker hon tillbaka till umeå. men till jul flyttar hon hem igen, ska bli riktigt roligt :) vi var ute och gick i det fina vädret i ungefär två timmar, sen lagade vi stuvade makaroner och falukorv, gud vad gott det var.



fia och nellie


igår var vi och köpte ett babygym till nellie också, så hon kan aktivera sig lite



höstpromenad

imorse har jag och nellie varit ute på en lång promenad i det härliga vädret. när det är sånt här väder kan man vara ute och gå hur länge som helst känns det som. det måste vara det bästa som finns att vara mammaledig :)

nu sover nellie så då ska jag passa på att pyssla lite här hemma och duscha. klockan tre ska jag på efterkontroll hos barnmorskan (rutinundersökning som man gör efter en förlossning). sen när rickard kommer hem ska vi in til karlskoga och köpa material så jag kan sy en madrass till nellies nya vagga.



nellie såg ganska skeptisk ut när kameran kom in i vagnen


shopping

idag har jag varit på stan med magdalena, hannes och nellie. först åkte jag hem till dom så tog vi en promenad ner till stan. hittade världens sötaste vagga som nellie sa att hon ville ha, så då var vi ju tvugna att köpa den. men jag tror iaf att nellie kommer sova som en prinsessa i den :) skönt också att kunna ha en vagga med hjul på så kan nellie rulla runt med mig överallt i huset. sen blev det några bodiesar mm. också, hon har ju nästan växt ur storlek 56 så var tvungen att köpa några i en större storlek.

och i lördags natt blev nikki mamma till en son som ska heta karl TYR engelbrekt, så jag passade på att köpa present till han idag också. längtar till jag får träffa dom, vi skulle få komma och hälsa på i helgen :)

nu ska vi mya lite framför tv:n innan det blir sängen och badning för nellie.




frukostmys



visst ser det mysigt ut? klart att nellie ska få vara med vid frukostbordet. hon gillar att vara med och se vad som händer och sen så har man ju själv världens bästa utsikt framför sig.

nellie vaknade klockan kvart över sex idag, hon sov så snällt hela natten. rickard var redan uppe och åt frukost när vi vaknade. så jag gav nellie mat och sen låg vi kvar i sängen och myste lite. innan rickard åkte till jobbet skulle han byta nellies blöja. men nellie hade ju inte riktigt gjort färdigt i blöjan när han tog av den så det hände en liten olycka. det var bara att börja torka och ta fram moppen. men det är ju inget nellie kan rå för, hon va lika glad ändå :)

nu har nellie precis tagit sin förmiddags sömnstund, så då ska jag nog gå ner i källaren igen och måla så det blir klart snart. sen får vi se vad dagen har att erbjuda.


sötprinsessa



jag kanske aldrig skulle börjat blogga, ni såg ju hur det gick. två inlägg och sen tröttnade jag, eller jag har ju inte haft så mycket tid heller. men nu ska jag försöka ta tag i det igen. ja det har hänt en hel del på de två månader jag inte har bloggat. min sötprinsessa nellie(som aunt sash(http://sosarah.blogg.se/) kallar henne) har ju kommit till värden, och det var ju något som ändrade allt! men bara positivt, hur kan nån så liten göra en så lycklig?

tycker du redan att jag tjatar för mycket om nellie så kan du redan nu sluta läsa min blogg, för det är vad den kommer handla om, NELLIE och livet :)

nu ligger hon här bredvid mig och sover, så fridfull och vacker. svårt att slita ögonen från henne. ska kanske ändå passa på att gå ner i källaren och måla. håller på att måla matkällaren vit och idén slog mig just att jag också ska måla schackrutigt golv, ja vi får se hur det går.



Mitt namn är Caroline och jag bor i Degerfors tillsammans med min sambo Rickard och våra döttrar Nellie, född aug-09 och Novalie, född feb-11