En känsla

Jag känner på mig och tror att det är en kille, men Rickard vågar inte ens tro någonting. Det ska i alla fall bli så underbart med en liten familjemedlem till :) Eftersom vi inte vet kön på barnet så har vi fått köpt ganska neutrala saker. Har nog köpt alldeles för mycket saker redan, men det går inte att sluta. Sen så får vi säkert en hel del också när barnet väl kommer.

Vi var på studeibesök på BB igår, det var spännande. Det börjar kännas mer verkligt nu, men jag kommer inte förstå att vi ska bli föräldrar förrens barnet ligger i min famn. Jag är inte rädd för förlossningen än iaf, men börjar självklart tänka på det mer och mer nu, för snart är det dags. Somnar varje kväll med känslan att i natt kanske det sker! Men det är fortfarande underbart.

 
Vi har köpt en Emmaljunga bilbarnstol i beige läder och en Emmaljunga Mondial Duo vagn i svart läder. Hoppas och tror att vi kommerbli nöjda också! Det är inte bara med att skaffa barn, man behöver så mycket mer än vad man tror.



Blivande föräldrarna, jag(och bebis) och min sambo Rickard


Första inlägget

Jag trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg. Men nu har jag precis gått hem på mamma ledighet och vet inte vad jag ska göra. Dagarna blir så öerhört långa i denna ensamhet. Men snart får jag ju sällskap av bebisen i alla fall :) Beräknat födelsedatum är 1 september, så snart händer det. Tänkte att det kunde vara kul att blogga om bebisen och lägga ut en massa söta bilder och så.



Mitt namn är Caroline och jag bor i Degerfors tillsammans med min sambo Rickard och våra döttrar Nellie, född aug-09 och Novalie, född feb-11