söndag 15 april


image descriptionimage description
image descriptionimage description

Vilken härlig helg vi har haft! igår var det ju underbart väder. först åt vi frukost sen åkte nellie och jag till kronhallen och veckohandlade. det är skönt att göra det på lördag morgon klockan åtta så slipper man trängas med massa andra. när vi kom hem gjorde vi oss klara för att åka och köpa pellets. vi krokade på kärran och lastade in barnen i bilen. men när vi kom till pellets butiken på kosia så var det stängt just idag, så det var bara att åka hemåt igen. när vi kom hem bestämde vi oss för att grilla, det var faktiskt våran första grillningen för i år, så det var riktigt gott! sen på eftermiddan var vi hos rickards föräldrar och hälsade på, vi satt ute på deras altan och solade och så slank lite fika ner också.

idag fick jag sovmorgon till klockan sju, novalie vaknade redan klockan fem. men rickard tog med henne ner i källaren och tittade på tv. nu är tv-rummet klart där nere, så nu brukar vi sitta där och titta på kvällarna. det kommer nog bli riktigt skönt att sitta där sen när det är varmt i sommar.

efter frukosten passade vi på att ta en promenad medans solen var framme. när vi kom hem lagade jag en massa matlådor så vi har några dagar, skönt att inte behöva stressa med det varje dag när man kommer hem. nu tvättar vi lite fönster här hemma och resten av eftermiddagen består nog också av städning och lek med barnen.

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: