söndag

idag var det meningen att vi skulle till pappa och åsa på förmiddagen. rickard skulle hjälpa pappa med att sätta upp ett tak i deras tvättstuga. men de kom hem sent från stockholm igår så det blev inget av det. men vi fick en del att göra i alla fall. efter frukosten så gick vi ut i regnet allihopa och skottade bort snön som hade kommit inatt.

 

när det var klart bestämde sig jag och rickard för att åka till gymmet i bruket och få lite egen tid med varandra. nellie fick vara hos farmor som hon absolut inte klagade över, de bakade bröd och lekte. fick nästan inga sammandragningar alls när jag tränade idag. körde lite lätt styrka och det kändes bra. är lite tråkigt bara när man inte kan ta i allt som man egentligen vill. men det får bli sen! vi fick i alla fall en stund för oss själva. sen åkte vi hem och duschade och åkte ner till rickards föräldrar. hans pappa fyller år imorn så det var kalas idag. fick ungsbakad lax, potatis och dillsås. såå gott.

nu har vi kommit hem för ett tag sen. har hunnit vika in kläder i nellans nya garderob och kokat havregrynsgröt till henne innan det var dags för natten. nu ligger hon och sover så skönt.

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: