torsdag

var tänkt att vi skulle gå på sångstund idag med magda och hannes. men tyvärr så har nellie varit lite snorig nu på morgonen och nyser emellanåt. så känns bättre att inte gå dit då. vill ju inte att dom andra barnen ska bli sjuka om det nu är så att hon håller på å bli förkyld. men jag tror att man kommer få räkna med att de är snoriga nästan året om snart, speciellt när dom börjar på dagis. men det är så det är att ha småbarn :) lika härligt ändå. funderar på vad vi ska hitta på istället idag. tror att det blir en sväng in till karlskoga. måste kolla på en ny micro då våran vekar ha lagt av igår. inte ens 3 år är den. men det är väl så med nya saker nu för tiden. ska man ha nått som håller är det nog bättre att köpa en begagnad micro så håller den säkert i 20år till. men det får allt bli en ny i alla fall. håller den 3 år den också så är det väl så.. måste växla in våra spargrisar också, någon som vet hur man gör? tar man bara med sig spargrisen till banken eller ska man lägga i alla mynt i sånna där rör?

igår ställde vi in nellies nya säng i hennes rum. så nu ser det inte ut som ett bebis rum längre utan ett barnrum :) hon somnade så skönt i den igår kväll och sov där hela natten och nu ligger hon där och sover förmidda. hon vaknade kvart i sex idag så det var lika bra att hon fick sova en stund nu.



Postat av: Anonym

finns en mynträknare till höger direkt, där sköter du allt själv, sen växlar du in pengarna i kassan direkt. om du har swedbank vill säga :)

2010-09-02 @ 09:28:13

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: