torsdag

den här veckan har gått väldigt fort. redan fredag imorn! har nog varit för att jag har haft saker att hitta på hela tiden. imorse gick vi till öppna förskolan igen, klockan tio var det sångstund. men nellie hade ingen lust alls att sitta still och sjunga. så vi fick gå och leka efter en stund istället. var inte där så länge idag. tog sällskap med eleonore hem, och vart inbjuden på fika. nellie vart ganska fort trött eftersom hon inte sovit nått sen hon vaknade klockan sex imorse så vi gick hemmåt strax innan tolv och då somnade hon direkt. när hon hade vaknat tog jag och eleonore en promenad och så följde hon och olivia med in på lite mellanmål efter det.

nu har rickard och jag precis ätit kycklingtacos och nellie har somnat för kvällen. hon var helt slut idag, inte konstigt så mycket som hon har lekt.

en suddig bild på hur roligt nellie, olivia och båtsman hade förrut :) har råkat ställt in kameran på nått som gör att det blir suddigt när det rör på sig. ska försöka klura ut hur man får bort det bara...

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: