pepparrotssås

blev ingen löptur idag, blev en promenad med nellie, rickard och båtsman istället. vi gick en ny runda idag, skönt med lite variation. resten av dagen har vi bara legat i soffan och kollat på film, olikt mig :) ja, vi har ju även hunnit med att laga mat två gånger. nu ikväll gjorde vi potatis, falukorv och pepparrotssås. det rekomenderar jag, för det var jätte gott. riktig husmanskost!

imorn är det sista gången på babysimmet. ska inte vara med i fortsättningsgruppen nu direkt efter, vi väntar tills nästa fortsättningsgrupp börjar sen istället efter renoveringen av badhuset. känns som det var viktigast att vara med i första gruppen i alla fall, för nu är hon ju van vid vatten och så. och snart är det sommar och då blir det lite bad ute också :) om det blir en bra sommar, och det hoppas vi!

pepparrotssås

smält 2 msk smör, rör i 3 msk mjöl. häll i 3 dl vatten, 1 dl mjölk, 1 köttbuljong tärning. koka upp under omrörning 3-4 minuter. häll i cirka 2 msk pepparrot och 3 msk grädde. smaka av med salt och vitpeppar.

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: