måndag

nellie gav mig sovmorron till klockan sju imorse, det behövdes! då gick vi upp och åt lite frukost, tyvärr så var kylskåpet tomt så det fick bli kokt ägg till frukost. första gången nellie åt det idag, och det gick ner. med smör på såklart :) sen lekte vi lite innan hon vart trött och sov sin förmiddagslur. efter det tog vi en promenad ner till samhället. vi gick in på lekerstugan och köpte en hel baddräkt och en till solhatt, det kan man inte få för många av! sen gick vi vidare till coop för att fylla på kylskåpet igen, så nu har vi mat för resten av veckan.




nellie i sin snygga surfing-baddräkt :)

när rickard kom hem från jobbet körde vi iväg allt ris som låg på baksidan från pilbuskarna, fem vändor till tippen vart det! så skönt att det är borta, då kan jag klippa gräset imorn. har även rivit ner taket och taklisterna i nellies nya rum idag, det var spänd papp som var målad. under det är det råspont som jag ska måla vit, kommer bli mycket bättre.



midsommarafton på fredag då. blir troligen att vi stannar hemma i helgen och har det mysigt, och kanske vi renoverar i badrummet också ;) om vi inte följer med rickards föräldrar med husvagnen. men vi var ju iväg nu i helgen och nästa helg ska vi till uddevalla så det kanske är skönt att vara hemma en helg.

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: