torsdag

klockan åtta imorse kom fia hit. skönt att ha vänner som är morgonpigg, när man själv går upp så tidigt varje dag. vi gick först en promenad, det kändes som vi aldrig skulle komma hem igen. även fast det var samma runda på 7,5km som vi gick förra gången, och då kändes det inte lika långt! när vi väl kom hem så satt vi igång och gjorde kålpudding, färsk potatis och champinjonsås. och det vart super gott, så gott så vi åt tills vi nästan sprack. när vi hade smält maten satt vi oss på en filt på gräsmattan och lekte med nellie. och självklart sen när fia hade åkt hem och nellie hade somnat middag, då gick solen i moln. så jag låg och frös under en filt och somnade en stund jag också.

idag gick min älskling på semester. 7 veckor tillsammans väntar oss. undra om vi kommer älska eller hata varandra efter dessa veckor. men även fast vi är hemma båda två så behöver man ju inte vara med varann precis hela tiden, så det ska nog gå bra. imorn bitti åker vi till trollhättans köpcentrum för lite shopping. senare på eftermiddan åker vi vidare till vänersborg camping där vi ska bo tills på söndag kväll. det är cross vm i uddevalla som karlarna ska se på, så då får vi tjejer shoppa, sola, bada och ha det gött.



tänkte ge er en uppdatering om hur det går med renoveringen i badrummet. vi har i alla fall fått upp väggen mellan nellies rum och badrummet. så nu är det två rum. nästa steg blir att bila upp golvet och flytta på vattenledningar eftersom vi ska flytta på handfatet till andra sidan. så det blir det nog i början av nästa vecka.


Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: