onsdag

idag har vi varit ute på lite små ärenden. på förmiddan åkte vi in stan i karlskoga och kikade lite. jag fick med mig ett par mammabyxor hem, men inte sånna jag letade efter. så det blir till att beställa ett par mamma treggings från deras hemsida istället. för det är inte mycket dom har här i stan. till nellie köpte vi ett par nya skor. för de hon har nu börjar bli lite små och är så svåra att få på. det blev ett par vita/rosa adidas med kardborreband istället i storlek 19. på vägen hem stannade vi till hemma hos pappa och åsa. de bjöd oss på kaffe och bullar och nellie fick makaroner och köttförsås.

när vi kom hem sov nellie middag och vi passade på att äta och städa upp i nellies nya rum. nu när vi har hållt på och renoverat så har vi bara lastat in alla saker i det rummet. men det ska ju också renoveras nu så det var lika bra att få bort alla saker. nellie kommer få det rummet så får nästa bebis hennes rum som hon har idag. det är ju vitt så det spelar ju ingen roll vad det blir för kön.

vi har också kört iväg skräp till återvinningen och varit en sväng nere på samhället. när vi kom hem så fick nellie prova nya duschen själv. hon tyckte det var jätte kul och bara skvätte vatten överallt. sen gjorde vi fiskpinnar och mos innan vi hoppade i badet allihopa. sen vart det välling och lägggdags för nellie, hon slocknade direkt! hoppas hon sover skönt inatt nu också, det borde hon göra för hon var nog helt slut efter badningarna.


först fick hon kolla läget utan vatten i


Postat av: Hanna

Helt otrolig va fint ni har, ser så mysigt ut:)

2010-08-04 @ 20:06:38
Postat av: fiia

Guuu vad fint ni får det!! o vad duktiga ni är ;)



Ses på freda! :) PUSSS

2010-08-04 @ 20:42:35

Design & Layout av HejTina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: