middagstips
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1310335/images/2010/22050_81122786.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310335/images/2010/finduswokthai500g_81122837.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310335/images/2010/22209_81122901.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310335/images/2010/spaghetti_81122704.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310335/images/2010/kycklingfile_81125169.jpg)
koka spaghetti i en stor kastrull. koka även upp wokgrönsakerna och häll av vattnet så fort det börjat koka. koka kycklingfiléerna hela i ca 10 min. skär filéerna i mindre bitar och stek dom sedan så den blir helt genomstekt. när spaghettin kokat klart, häll av vattnet och ställ tillbaka kastrullen på plattan. häll i wokgrönsakerna, kycklingfiléerna, creme fraiche tomat och basilika (eller din egen favorit smak) och 1 dl grädde. rör om och se till så att allt blir varmt. vill man ha det ännu kladdigare kan man slänga i några skedar kesella och en skvätt mjölk efter att man tagit bort kastrullen från plattan.